Minden általam használt technika alapja az, hogy hitem szerint a leggyorsabb és legmélyebb változásokat a tudatalattival vagy lélekkel történő beszélgetés során tudjuk elérni. Ehhez relaxáción keresztül jutunk el, illetve ezt szolgálja a kombinált kezelésben a hangtál is - ezért is olyan gyors és intenzív a változás, sokszor fárasztó a kezelés, hiszen hosszú évek óta magunkban hurcolt programokat változtatunk meg.

Azt, hogy milyen mértékben vagyunk képesek ellazulni, elengedni a tudatunkat, befolyásolja születési képességünk a hipnabilitás és a gyakorlás is. Az általam használt módszerek csak akkor működnek, ha van kellő nyitottság a változásra, fejlődésre. Szükség van hozzá bizonyos játékosságra is, hogy újat próbáljunk ki, tanuljunk magunkról. Ha kellő motivációval érkezel hozzám, megtaláljuk az utat a lelkedhez és egy érdekes és tanulságos úton indulhatsz el önmagad felé.

A célom az, hogy megtanulja mindenki önmagát olvasni, engedje az érzelmeit, érzéseit a felszínre jönni, és tudatosan követni önmaga jelzéseit, hogy ne kelljen másokra hagyatkoznia. A kezelések során nagyon sokan számolnak be arról, hogy erősödik az intuíciójuk, kreatívabbak lesznek - ez egyfajta mellékhatás.

Én azt vallom, hogy minden válasz ott van bennünk, csak el kell érni. Ezt igyekszem megtanítani, hogy hogyan is kell. Sokan sokféle módon megfogalmazták már, de az életünk a mi kezünkben van, ami egyrészt óriási felelősség, másrészt jó hír, hiszen nem kell messze menni, ha meg akarjuk változtatni.

Bár Lélekgyógyász vagyok, mindig igyekszem racionális magyarázatokat, tudományos módszereket is keresni. Ezért is alkalmazok kétféle módszert, igyekszem megmaradni középen, sem beleragadni az anyagba, sem elrepülni a szellemvilágokba - és erre szoktam bátorítani azokat is akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám.

Mindenkinek joga van a saját hitéhez, sőt szerintem mindenkinek a saját hitét kell kialakítani, nem kiolvasni egy könyvből, elhinni valakinek - tapasztalások útján ki kell tudjuk alakítani a saját hitrendszerünket. És hogy mi fér ebbe bele? Kinek mi. Igyekszem kellő számú útjelzőt adni azoknak, akiknek van füle rá.

Sokszor kérdezik hány alkalom kell ahhoz, hogy végezzünk? Nehéz erre mit mondani, hiszen az önismeret egy életen át tart. De általában 5-10 alkalommal eljutunk egy szintre, ami már minőségi változást hoz - természetesen ez folyamatosan alakul, nem az utolsó alkalom után varázsütésre lesz minden jobb. Sőt az elindított változások még hónapok múlva is hatnak és változtatnak dolgokat bennünk és körülöttünk. A változást legtöbbször a környezet jelzi vissza, illetve az, hogy elmúlik a probléma, kiegyensúlyozottá válik a kliens és már képes a saját életét egyedül is harmoniába hozni viszonylag rövid idő alatt.

Nem kell folyamatosan évekig önismerettel foglalkozni, időként meg kell állni, akár évekre - és élvezni a jól végzett munka gyümölcsét, az örömteli életet.

Symboldráma (és egyéb technikák)

A symboldráma vagy KIP, NLP, Natál tréning, Ego-state és egyéb technikák ötvözeteként egy olyan módszert, technikát volt szerencsém tanulni Bástyai Frigyestől, amit azóta a módszer rugalmasságának köszönhetően folyamatosan fejlesztek tovább tapasztalataim, illetve tanulmányaim alapján.

Aki először jön hozzám, többnyire ezzel találkozik, mert ez a módszer gyors és biztonságos és jobban körvonalazható, mint a lélekgyógyászat, nem olyan ijesztő és ismeretlen egy kezdő úton járónak. Ez a technika éber álmodozásnak is felfogható, sokszor csak akkor derül ki, hogy mennyire erősen sikerült a tudat beszűkítése, amikor 20-30 perc után ki kell nyitni a szemet. Ráadásul a szimbólumoknak köszönhetően nem is kell mindig tudni, hogy éppen mivel is foglalkozunk, igy a szkeptikusok is biztosak lehetnek abban, hogy nem befolyásolja őket semmi, még én se.

Ennek a módszernek az a lényege, hogy bizonyos hívószavak után haladunk a tudatalatti által diktált sebességben és irányban.

Egy elképzelt tájat járunk be, ennek kapcsán a tudatalattink vigyázó szeme mellett kioldjuk a traumákat, blokkokat, átírunk programokat közvetlenül ott ahol tárolódnak.  Sokszor fizikailag is fárasztó "elképzelni" egy - egy változást. Pl. - nem mindig megy egyszerűen kinyitni egy zárva talált ablakot, és van hogy újra be is csukódik az az ablak.

A mai napig megdöbbenek ennek az egyszerű és hatékony módszernek az eredményein és pontosságán.Lélekgyógyászat - parapszichológia

A lélekgyógyászat egy óriási terület, nem is vállalkozom egy rövid bemutatóban a teljességre.  Technikája az irányított meditáció, miközben energiával is dolgozunk - erős testi érzetek, átélések, utazások tarkítják ezeket a kezeléseket.

Lelkünk kapcsolatot képez a Szellemünk és fizikai testünk között. Ez a kapcsolódás sérülhet az átélt traumák miatt, előző életbeli megélések, családi karma és saját cselekedeteink miatt. A Karma és a szabad akaratunk együtt alakítja a sorsunkat. Minden ember akivel valaha találkoztunk jelen vagy előző életeink során, u.n. energetikai lenyomatot hagy bennünk, energia terünkben. Ha egy ilyen lenyomattal nem vagyunk kibékülve, haragszunk valakire, akkor az folyamatosan mérgez minket. Ugyanígy a fel nem dolgozott történetek is "mérgezik" energia testeinket és ezáltal érezzünk rosszabbul magunkat.

Mindenki érezte már, hogy valakinek nagyon jó és tiszta a kisugárzása, illetve vannak olyanok, akik "lehúznak" minket, pedig igazán nem is tudjuk megmondani mivel teszik ezt. Az, hogy egy embernek milyen a kisugárzása, az energia testeinek a milyensége határozza meg. Mennyi szeretet, elfogadás - pozitív, magas rezgés vagy harag, düh, ítélkezés - alacsony rezgésű energia van benne.

Aki szeretettel fordul önmaga felé és mások felé az emeli a másikat is. Az önszeretet pedig azt jelenti, hogy elengedek minden olyan történetet, érzelmet ami nem szolgálja már a jólétemet, a lelki békémet :)  - ahogy a magyar nyelv is ilyen szépen kifejezi, meg kell békíteni a lelket . Elsősorban önmagával kell békében élni az embernek.

A lélekgyógyászattal meg tudjuk keresni ezeket a blokkokat, elakadásokat és nagyrészt ki is tudjuk oldani őket. Ki tudunk békülni mindenkivel a múltban, jelenben és ez által megkönnyebbülve, nyugodtabban és tudatosabban élhetjük az életünket.

Hogy ne beszéljek rébuszokban:

A fent említett energia lenyomatokkal tudunk kommunikálni és ki tudunk békülni, megbocsátani, elengedni. Mindent amit a fizikai síkon még nem tudtunk megtenni, mert a saját érzelmeink utunkban állnak.

A teljes gyógyuláshoz nem mindig, de időnként szükség van a fizikai síkon is ugyanezt megtenni, de a kezelések után ez már nem tűnik olyan elképzelhetetlennek.

Mi mindennel foglalkozunk?

Megnézzük a lélek házát, találkozunk belső gyermekünkkel, édesanyánkkal és édesapánkkal, testvérekkel, szeretőkkel és szerelmekkel. Meg tudjuk nézni, hogy melyik csakra vagy szerv tárolja a negatív információkat és ki is tudjuk oldani ezeket. Szükség esetén családi karmánkat is ki tudjuk oldani.

Meg tudjuk nézni a munkahely vagy vállalkozás energiáját, esetleges blokkokat.

Találkozhatunk elhunyt szeretteinkkel, akár kisállatokkal is, ami minden esetben segít a gyászban.