Hitrendszerek átírása - önfejlesztés

Bizonytalan ideig elhalasztva..


Mindannyiunk életében van egy olyan terület, ami nem működik olyan jól, mint a többi. Lehet, a pénzügyekkel állunk hadilábon, van aki az egészségével küszködik akár egy életen át. Sokan vannak, akik a családjukkal vagy a párkapcsolataikban nem találják meg a helyes utat, vagy nem azt kapják másoktól amire igazán vágynak. Vagy egyszerűen nem úgy éljük az életünket ahogy szeretnénk, kérdés tudjuk-e igazán mit is szeretnénk?

Sokan azt gondolják, hogy az a baj, hogy nem dolgoznak elég keményen, kitartóan, vagy nem elég szerencsések vagy okosak. De nem ez az igazi oka annak, hogy nem ott tartasz, ahol szeretnél, ezek a tünetei egy sokkal mélyebben található úgy nevezett gyökér oknak.

A valódi ok az, hogy olyan korlátozó hiedelmeket szívtunk magunkba az évek során, amelyek folyton folyvást megakadályoznak minket abban, hogy elérjük, amire titkon vagy nem is olyan titkoltan vágyunk.

Ezek a hiedelmek melyek rejtve a tudatalattinkban vannak, éber állapotban nehezen vagy egyáltalán nem elérhetőek, legtöbbször fel sem ismerjük mi akadályoz, milyen mentális blokk gátol minket céljaink elérésében.

Abban szeretnék segíteni, hogy a lehető legegyszerűbben felismerjük és átírjuk ezeket a hiedelmeket és olyan hitrendszert alakítsunk ki magunkban, magunkról, ami előrevisz, segít és támogat minket vágyaink elérésében.

Az elméleti tudás elsajátítása mellett módosult tudatállapotban keressük meg magukat a korlátozó hiedelmeinket, illetve a korlátozások okát, akár elfojtott emlékeinket. Munkafüzet segítségével meg is örökítjük ezeket. Hanganyagok, meditációk segítenek elmélyíteni a változásokat.

Előzetes tudás, meditációs gyakorlat nem szükséges.

A csoport energiáját kihasználva minden alkalommal tartok egy irányított meditációt a lélekgyógyászat segítségével, ami tovább segíti a változást, tisztulást és az önszeretetet.

A munka egy rövid teszttel zárul.

Röviden a tervezett tematikából:

  • Alapozás: Mi is az a bőség? Neked mit jelent? Milyen korlátozásokkal élsz együtt? Kitől, honnan "szerezzük be" ezeket a nehéz csomagokat? Milyen lenne bőségben élni? Hogyan teremtsük meg? Hogyan működik az elme? Az elme működésének szabályai. Hogyan kell átprogramozni az agyat? Relaxáció, meditáció, hipnózis.
  • Az elme átprogramozásának folyamata: A korlátozó hiedelmek védenek minket. Mit is jelent ez? Hogyan hat ránk mások destruktív kritikája, hogyan kezeljük? Szeresd magad mondják, de hogyan? Bűntudat nélkül élni. Elég jó vagyok.
  • Az egészség és a lélek: Az elme és a test kapcsolata. Függőségeink. A betegségnek célja van! Milyen kapcsolatban vagy az étellel? Te milyen evő vagy? Szeresd a tested.
  • Pénzügyi gondjaink: Korlátozó hiedelmek a gazdagsággal kapcsolatban. Változástól való félelem és leküzdése. Magadon segíts először. A Te különleges képességed, mert mindenkinek van.
  • Szerelmi, baráti és családi kapcsolataink: Kapcsolatainkat korlátozó hiedelmek. Szerepünk, helyünk a családban. Hogyan szeressük magunkat (második rész). Negatív kapcsolati minták elengedése. A kezdeteket változtasd meg, ne a kimenetelt! A tartós szeretet bevonzása.