Magamról

Ahogy sokan mások,  én is egy személyes tragédia után indultam el az úton, Édesapám halála után. Miután a fizikai világ magyarázatai, a racionális elmém nem tudott megnyugvást adni, így elkezdtem kutatni valami olyan után ami valódi segítséget jelenthet a mindennapokban megélt kisebb-nagyobb tragédiák, nehézségek elfogadásához...természetesen önmagamhoz jutottam vissza és azóta próbálom elfogadni, hogy nem lehet mindenre magyarázatot találni, és nem is kell... mert nem ez a feladat.

Hosszú utat jártam be, 5 év tanári és 25 év pénzügyi karrierjét (amiért mélységes hálával tartozom ) váltottam fel egy olyan hivatásra amire mindíg is vágytam: értéket teremteni, embereken segíteni.

A Corvinus egyetemen tanári szakon végeztem, három év emelt pszichológia után természetesen folyamatosan foglalkoztam a témával. Mindíg érdekelt, hogy is működik az ember, az elme illetve leginkább én magam. Volt motiváció, Vízöntő lévén mindíg kilógtam a sorból..

Aztán vezető lettem különböző bankokban, mindíg emberekkel foglalkoztam, végül 50 emberem lett. De nem találtam a helyem ebben a közegben, valahogy hiába minden manager képzés, én csak önmagam maradtam :) Rengeteg elméletet meghallgattam a jó vezetőről és próbáltak formálni arra a képre amit valaki valahol kitalált és 3 évente változott az aktuálisan jó vezetőről. Egyedül az embert mint tényezőt hagyták ki ezek az elméletek, végül már nem találtam a helyemet ebben a világban.

Nem tartom magam egyik valláshoz tartozónak sem, de mindegyikben megtaláltam azt ami számomra elfogadható és beleillik az én világképembe. Nem a tárgyi tudást hajszolom, hanem a megértést a saját hitem, önazonosságom a legfontosabb számomra.

Egy barátnőm unszolására  elvégeztem egy 2 éves önismereti , lélekgyógyász iskolát - Szemenyei Piroska (https://www.spiritualisakademia.hu/) vezetésével -  és már egyre kevésbé tudtam azonosulni a pénzvilág és a multik értékeivel.

Évekig jártam kineziológushoz, akinek örök hálával tartozom - Lochner Krisztinához Szentendrére - hogy fel tudjam dolgozni az életem nem kevés történését (velem tényleg mindíg történik valami és abban az időben sajnos elég tragikusak).. aztán elvégeztem az iskolát.

Következett Kecskeméten a hangtál terápia; az általam nagyon nagyra tartott Balla Tibor (https://www.balla-hangterapia.hu/) által kifejlesztett terápiás módszert sajátítottam el és gyakorlom azóta is.

Tanultam alap asztrológiát Németvölgyi-Nagy Renátától,  (https://www.horoszkopelemzes.hu/) ami újabb mélységekbe jutatott el az önismeret útján. Nagyon sok dolgot most értettem meg, hogy miért is működök úgy ahogy, és mi mindenen lehet még változtatni a szabad akaratom és tudásom használatával.

Bástyai Frigyestől - Frici bácsitól - symboldrámát (KIP) és egyéb módosult tudatállapotban végezhető módszert tanultam, hogy még komplexebb segítséget tudjak nyújtani és még jobban értsem a lélek , a sors és saját magunk univerzumának összefüggéseit, ami végső soron belépő a belső béke és harmonikus élet eléréséhez.

Elvégeztem Marisa Peer  (https://marisapeer.com/)  több tanfolyamát a bőség és belős béke megteremtéséről.

Jelenleg Ali Campbell  (https://alicampbell.com/) hipnozis és rapid hipnózis illetve coaching tanfolyamain veszek részt.


Mindannyiuknak hálás köszönettel tartozom.