Gondolatok

 Ezen az oldalon olyan hosszabb- rövidebb szösszeneteket olvashattok, amik éppen foglalkoztatnak, vagy hasznosnak találom megosztani a tapasztalataimat az olvasókkal is. Reményeim szerint segítenek elindulni vagy eligazodni az önismeret útján.. esetleg lerövidíthetek egy - egy kanyart amiket nekem gondolatok, tévedések tömegei, könyvek százai és nehéz tapasztalatok jelentettek.

Természetesen a legfontosabb mindenki életében a tapasztalás. De a tanulságok megfogalmazása, illetve új utak keresése talán könnyebb úgy ha látjuk, hogy más már megtette ezt előtünk.

Egyetértek Peter Orban - nal, igazi fejlődés és tudatszint emelkedés csak nehéz tapasztalatok útján szerezhető. Bölcsek pedig csak 50 éves korunk után lehetünk, ha sikerül :)

Annyit még hozzátennék, hogy nem illik mások gondolataival felvágni vagy villogni. Én is megjelölöm ha mások gondolatait teszem közzé vagy hivatkozom rá. Amikor esetleg kimásolsz innen valamit további felhasználásra, ez lebegjen a lelki szemeid előtt..


Tudatszintek

2017.06.18

Ha már a bevezetőben is megemlítettem, úgy illik, hogy a tudatszintekről is említést tegyek egy rövid bejegyzés erejéig.